Власник вирішив продати "розкішне" авто, зібране з двох ЗАЗ-968

"Лімузин", що складається з двох половин "вухатих", виставили на продаж в одній соціальній мережі, в групі "Авто до 100к Старий Оскіл, Бєлгород, Воронеж", повідомляють у ЗМІ.

Автомобільного "монстра", зробленого з двох ЗАЗ-968, вирішили реалізувати в одному з сіл Бєлгородської області, в Російській Федерації. Автор, який розмістив оголошення в цій групі, вказав, що за свій незвичайний "лімузин" бажає отримати суму в 45 000 російських рублів(близько 17 000 гривень), але все ж уточнив, що торг цілком можливий, і ціна незакінчена.

Власник цього "дива" також барвисто описав характеристики "престижного" авто: в салоні є кондиціонер, що обдуває пасажирів на задніх сидіннях, на склах - тонування, рівний кузов, ідеальні пороги та "днище" на п'ять з плюсом. У планах власника було нанести на поверхню кузова золоте покриття, і приступити до приватного візництва - "возити циган по району". Однак, щось пішло не так, і він змушений продати своє "дітище", яке зварив разом з батьком з того, що було. Саме ж "елітне" авто на час припарковане в селі Іллінка, де очікує свого нового власника.

"Лімузин". Фото: паблік " Авто до 100к Старий Оскол, Бєлгород, Воронеж"
"Лімузин". Фото: паблік " Авто до 100к Старий Оскол, Бєлгород, Воронеж"

Варто зауважити, що підписники автогрупи, не залишилися осторонь і прокоментували, що такий "монстр" буде вельми популярний на весіллях, а сам "лімузин" явно схожий на "тачку мрії". Втім, потенційні покупці незадоволені тим, що продавець не уточнив, який же пробіг у цього авто, а фотографії салону недостатньо відображають винятковість і ексклюзивність лота, тому і заявили: "лімузин" не може коштувати дорожче 3 000 рублів, а автору простіше здати його на металевий лом. Можливо така дія окупить всі його витрати, вкладення і тяжка праця.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Мережі опублікували фотографію "екологічної" модифікації стародавнього радянського "Москвича".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Міністерство оборони України вирішило відмовитися від радянської спадщини та "списати" всі стоять на балансі "УАЗіки".

А до цього "Hyser" розповідав про те, чим ЗАЗ-1102 "Таврія" краще "Форд Фієста".