У мережі виявили вельми незвичне оголошення про те, що українець вирішив продати свій український позашляховик. Так, на популярному сайті оголошень «auto.ria» українець виставив на продаж перший в історії український позашляховик.

Насамперед потрібно повідомити про те, що на території України раніше проводилися позашляховики. Вони відомі як ЛуАЗ 969 "Волинка" 1990 року випуску.

Цей досить старий автомобіль зараз продається за 1100 доларів США. Даний ЛуАЗ 969 має 1-літровий двигун, повний привід та 58 тисяч кілометрів пробігу.

«Продам волинчика на повному ходу з рідним пробігом не гнилий двигун хороший не димиться заводиться з пів тику роздатки працюють їде там де собаки ше не ходили електрику все справне весь в рідній фарбі один власник з салону документи присутні переоформляється гума майже нова зимова », - додав опис власник радянського автомобіля.

Крім цього, в очі одразу впадає кузов цієї «Волинки». Він, м'яко кажучи, не в ідеальному стані. Його пороги – гнилі, що натякає на те, що він може бути гнилим і в інших місцях.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото

Про неї мріяли: як виглядала унікальна "Нива", яку доопрацьовували у Британії

Їх було всього 400 штук: як виглядала дуже рідкісна "Волга", про яку мало хто знав