Напевно, все в курсі про знаменитий український автопромисловий завод ЗАЗ. Там випускалося безліч прототипів, про які ніхто навіть і не здогадувався. Саме про один із них зараз і йтиметься – унікальний прототип Запорожця, відомого як «Білка».

Відповідну публікацію опублікували на легендарному порталі новин "bigmir"

Насамперед варто повідомити про те, що ЗАЗ робив чимало химерних та незвичайних Запорожців, які так і не потрапили на масове виробництво.

Справа в тому, що за часів СРСР спочатку запланували випускати автомобілі для масового виробництва, оскільки їх не було. Це говорить про те, що до початку випуску всім звичних Запорожців, було зроблено неймовірну кількість їхніх концептів, про які люди навіть не здогадуються.

На особливу увагу заслуговує дуже милий прототип Запорожця, відомого як «Білка». Він вважається одним із найперших Запорожців. Однак він зовсім не схожий на своїх братів, його дизайн - унікальний.

Якщо звернути увагу на цей екземпляр, то його зовнішній вигляд відразу може викликати посмішку. Багато людей можуть порахувати дизайн «Білки» дуже милим, і вони будуть мати рацію.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Зумери оцінять: у мережі показали рідкісний "Запорожець" кислотного кольору

Можна знімати у «Форсажі»: у мережі показали гоночний «Запорожець», якому немає аналогів

«Ванільний серпанок». У мережі показали Запорожець, який пробув у «полоні» 17 років