У мережі з'явився несподіваний відеоролик, присвячений Запорожцю ЗАЗ-966 1969 року випуску. Справа в тому, що цей автомобіль був виявлений в ідеальному стані на території США.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «zazmyzaz» у Instagram.

Варто визнати, що побачити Запорожець на території США - досить несподіваний поворот. Однак дивує те, що його було реставровано, що пояснює його ідеальний стан.

Як відомо, цей автомобіль належить вихідцеві з Угорщини, в колекції також є і Trabant.

"Привіт із сонячної Каліфорнії #запорожець #запорожець #zaporozec #заз966 #zaz966 #zapi #заз #zaz #retrocar #retroauto #oldcar #classiccar", - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Аудиторія, яка підписана на сторінку про радянські автомобілі в соцмережі, не забарилася. Багато автолюбителів не пройшли повз і відправилися в розділ з коментарями, щоб залишити свої відгуки.

«Недобре якось запарик димить, синім димом..», «Добре він диміти 2Т мотор стоїть чи шо», «Трабант всю запорізьку симфонію перекрив, смуток», «Навіть запор в Америці», «Зроблений класно звичайно, але кольору такого у вухатих не було ... це колір М-ки 968. коричневий за паспортом », - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Справжній прибулець: українець продає Запорожець, що світиться, за 100 тисяч. Фото

Трансформация в Merсedes: в сети показали «переодетый» горбатый Запорожец. Фото