У мережі розмістили дуже несподівану та навіть дивовижну інформацію щодо українського умільця. Мешканець України вирішив самостійно модифікувати свій Запорожець і перетворив його на справжній всюдихід.

Відповідну публікацію розмістили на порталі про автомобілі «mashyna»

Український автопромисловий завод ЗАЗ раніше випускав вантажні Запорожці, відомі як ЗАЗ-968МП. Цей екземпляр виготовлявся дуже маленькими партіями, і він був, м'яко кажучи, не дуже практичним. Це натякає на те, що про нього знало дуже мало людей, тому що через серйозні недоліки він мало кому цікавий.

Величезним недоліком цього вантажного ЗАЗу виявилася маленька вантажопідйомність. Однак зараз йтиметься про модифікацію Запорожця, яку українець зробив власноруч. Так, пенсіонер Олександр Городиський із села Стільно на Чернігівщині витратив цілих 10 років, щоб зробити свій унікальний модифікований вантажний Запорожець.

Український пенсіонер обрізав кузов української машини та подовжив її передній міст, а задній міст узяв від ІЖ-2715. Цей Запорожець має 1.3-літровий двигун від «Жигулі», який стоїть позаду. Також у вічі впадає дерев'яна платформа з бортами.

Читайте також:

Зумери оцінять: у мережі показали рідкісний "Запорожець" кислотного кольору

Солона карамель: у Каліфорнії помітили "Запорожець" незвичайного кольору. Відео

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото

Таким би зараз пишалися: як виглядає рідкісний позашляховик ЗАЗ "Таврія"