Надя Дорофєєва нещодавно стала дружиною Михайла Кацуріна і багато українців зазначили, що у шлюбі з ним дівчина розквітла неймовірно.

У свою чергу, колишня Володимира Дантеса регулярно радує своїх шанувальників фото з особистого життя. Ось і зараз вона показала, якою її бачить Михайло Кацурін удома, коли на неї не спрямовані камери.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

У своїй stories у соцмережі Instagram вона опублікувала фото на якому лежить у величезній кімнаті на жовтому дивані. Все, що на ній одягнуто, це домашні короткі шорти зеленого кольору та стандартна біля майка. Зірка відпочиває на цьому велику дивані босоніж.

Не можна не відмітити дуже гарну, струнку і просто ідеальну фігуру Наді Дорофєєвої. При цьому, сама вона здається досить маленькою, не високою, і милою. Ніби саме на цьому дивані зірка сховалася від усього світу. Припущення вірні, адже цю свою світлину в stories вона підписала: “Ох і день…”. Співачка просто лежить на дивані, настільки втомлена, що їй зайвий раз важко поворухнутися.

При цьому, волосся Наді Дорофєєвої розпущене, немає ніякої зачіски. Обличчя без макіяжу, а єдине, що є з прикрас — це годинник на руці. Поруч із нею дві гітари: одна електро, а друга — класична. Ще в кімнаті можна побачити “клавішні”, музичні пластинки, які колись були дуже модними, безліч книг, світлин і квітів. Не дивно, якщо саме в такій атмосфері у співачки може зародитися нова пісня.

Сториз Наді Дорофєєвої
Сториз Наді Дорофєєвої

Читайте також:

Надя Дорофєєва показала відмітини на тілі, Кацурін був поруч: "Особистий сенс".

Надя Дорофєєва зізналася, як напивалася перед концертом через проблеми: "Було страшно та сумно".

Надя Дорофєєва блиснула своїм апетитним "персиком": ось це справжній "Хартбіт".