Надя Дорофєєва тривалий час була учасницею гурту "Время и Стекло" разом із Олексієм "Позитивом" Завгороднім.

Звичайно, на початку їхнього зіркового шляху під керівництвом Ірини Горової та Потапа дует стикався з багатьма проблемами. Деякі з них навіть змушували Надю зловживати алкоголем, а потім виходити на сцену. Про це сама співачка розповіла нещодавно.

Надя Дорофеева
Надя Дорофєєва

Надя пригадала, що на початку сольної кар’єри вона виступала в Одесі. І тоді на концерт прийшло дуже мало людей – усього 200 чи 250. Співачка дуже сильно хвилювалася, адже в минулому вона та Позитив разом збирали на тій же локації 2 тисячі фанів. Через це Дорофєєва зробила те, чого зазвичай собі не дозволяла.

“Перед виходом на той концерт я навіть випила пару стопок коньяку, хоча я ніколи не пила і не пʼю перед концертами. Мені було дуже страшно і сумно”, – розповіла зірка.

Втім, наступного літа вона зрозуміла, що дарма хвилювалася. Вона знову виступила на тій локації, але вже зібрала 2 тисячі 500 людей. А потім Дорофєєву знову туди запросили, вдалося зібрати ще більше фанів.

"Життя навчило мене, що треба дуже багато працювати задля своєї мрії. А ще, що воно, як американські гірки – ніколи не знаєш, що чекає на тебе за поворотом, але приймай всі етапи як чудові процеси, кожен з яких робить тебе краще", – написала співачка.

Надя Дорофєєва. Фото: скріншот YouTube
Надя Дорофєєва. Фото: скріншот YouTube

Читайте також:

Надя Дорофєєва блиснула своїм апетитним "персиком": ось це справжній "Хартбіт".

Слабонервним не дивитися: Надя Дорофєєва показала як виглядає через неможливість помитися