Володимир Остапчук одружився втретє і втретє готується стати батьком. Так, всім давно відомо, що він із своєю на 16 років молодшою дружиною Катериною чекають на сина.

Сама Катерина опановує роботу блогера і залюбки ділиться подробицями свого життя в соцмережах. Зараз же вона розповіла певні секретики про свою вагтність.

Володимир Остапчук. Фото: скріншот YouTube-відео
Володимир Остапчук. Фото: скріншот YouTube-відео

Цього разу блогерка Катерина Полтавська розкрила, скільки кілограм вже набрала. Нині обраниця шоумена перебуває на 24-му тижні вагітності. Вага Полтавської становить 55,5 кілограма. До вагітності дружина Остапчука важила лише на 1 кілограм менше. Утім, як зізнається Катерина, вага збільшилася через набряки.

"Це я думала, якщо походити 10 хвилин, то набряки зійдуть. Знаю, що в мене тут багато дівчат зі схожим терміном. Скільки ви набрали? Моя вага до вагітності – 54 кіло, зараз – 55,5. Зараз 24-й тиждень вагітності", — зізналась блогерка.

Сториз Каті Полтавської
Сториз Каті Полтавської

Також Катерина Полтавська в обтислому вбранні посвітила своїм помітно округлим животиком і зізналась, що останнім часом їй хочеться їсти щось солоденьке.

"Я від 8-ї ранку й дотепер їм все солодке, що бачу перед собою. Хто з вас мене зурочив, скажіть, будь ласка", — пожартувала Остапчук.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж
Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

"Вердикт - видалення нирки": колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про діагноз.