Стало відомо, що президент Росії Володимир Путін став головним героєм нового відео Pet Shop Boys.

Так, відомий у всьому світі дует Pet Shop Boys з Британії випустив пісню "Living In The Past" ("Той, що живе в минулому") про президента Росії Володимира Путіна.

Кліп був опублікований на YouTube-каналі гурту 10 лютого.

У композиції, яка написана від імені Путіна, йдеться про російське вторгнення в Україну. У ній також згадується нещодавня поїздка Путіна до Волгограда, і той факт, що глава Кремля хоче повторити шлях свого попередника Йосипа Сталіна.

"Я хочу, щоб вони боялися мене, як всі боялися його, адже заарештовані і розстріляні все одно його (Сталіна) "шанували"; "хочу, щоб люди помирали з моїм ім'ям на устах"; "я все, про що постійно говорять у новинах про насильство", "я там, на ваших кордонах, і не збираюся йти", - йдеться у пісні.

У кліпі використано кадри інавгурації Путіна, момент відкриття пам'ятника Йосипу Сталіну у Волгограді з нагоди 80-річчя перемоги у Сталінградській битві, а також сюжети новин про масові затримання під час акцій протесту в Росії. Крім того, кілька секунд у ролику показують опозиціонерів Олексія Навального, який відбуває тюремний термін, та Бориса Нємцова, вбитого у 2015 році.

Нагадаємо, що британський гурт Pet Shop Boys з перших днів російського вторгнення підтримує Україну. Більше того, у травні 2022 року Pet Shop Boys заявили, що з нетерпінням чекають дня, коли фашизм у Росії впаде, а злочинні політики постануть перед судом.

"Ми багато разів бували в Росії і писали пісні з російською тематикою. Тепер здається немислимим, що ми можемо побувати або виступити там. сусідні країни не будуть наражатися на загрози або вторгнення, і народиться нова Росія", - заявляли музиканти.

Читайте також:

До сліз: одразу п'ять українських воїнів одружилися зі своїми дівчатами прямо перед відходом на фронт

Удар припав на обличчя: зірка "Сватів" показала, що з нею сталося

Український ведучий розповів про хворобу Олега Винника: довелося лікуватись за кордоном