Українська телеведуча Леся Нікітюк зворушила історією подруги, яка 6 лютого у Житомирі поховала нареченого.

Велика війна з російським агресором щоденно забирає в українців найцінніше – життя. Так, за рік війни з Росією Україна втратила десятки тисяч своїх воїнів, а українські жінки - чоловіків, синів, братів та наречених. При цьому смерть не вибирає в чию домівку прийти.

Українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про жахливу трагедію, що сталася з її подругою. Так, її коліжанка могла б найближчим часом стати дружиною і мамою, адже її коханий 22 січня освідчився і закохана пара будувала плани на спільне майбутнє.

От тільки 24 січня українського захисника вбили рашисти.

Сумною новиною Нікітюк поділилася у Instagram.

"А вони хотіли... Жити нормально разом хотіли, хотіли любити...", - розповіла телеведуча.

Відомо, що ховали героя у Житомирі. Нікітюк разом із подругою вирушила туди, щоб віддати шану захиснику.

"Ми приїхали до Житомира, сюди привезли тіло нашого Героя. Тіло коханого моєї подруги. Вона така щаслива була останні чотири місяці. А зараз сама на себе не схожа, не їсть, не п'є… Тільки сльози та дим від цигарок… Побратими передали їй речі хлопця. Його футболочка, худі, на яких залишився його запах. Наче він ще поряд", — пише Нікітюк.

Телеведуча звернулася до всіх, хто пережив подібне горе. Вона нагадала, що кровопролитна війна обов'язково закінчиться перемогою України, а всіх героїв, які віддали за це життя, пам'ятатимуть вічно.

"Мої глибокі співчуття всім, хто втратив своїх чоловіків, коханих, друзів, батьків та братів на цій клятій війні, яку ми обов'язково виграємо! Герої не вмирають! Світла пам'ять Руслану", – закінчила телеведуча.

Читайте також:

Солона карамель: у Каліфорнії помітили "Запорожець" незвичайного кольору. Відео

У Кремлі палахкотить: у Зеленського зробили потужну заяву. Європа дала добро!

Це нереальна кількість: у мережі розповіли, скільки техніки Росія запасла для повторного нападу