31 січня стало відомо, що російського композитора Ігоря Ніколаєва екстрено госпіталізували до відділення інтенсивної терапії ФДБУ "НМІЦ кардіології" МОЗ Росії в Москві. Шанувальники співака відразу почали штурмувати його соціальні мережі в надії дізнатися хоч щось про стан співака. Ще б пак, два роки тому він уже був на межі життя і смерті.

Так, за даними одразу кількох авторитетних російських видань, 31 січня Ігор Ніколаєв переніс інфаркт і зараз музикантові проводять курс інтенсивної терапії після операції на серці. Виявляється, знаменитому холмчанину провели коронарографію та встановили стенти в серці - конструкцію, що поміщається у просвіт порожніх органів, що забезпечує розширення ділянки.

Проте сам співак після інформації у ЗМІ вийшов на зв'язок і сказав, що почувається добре, і нічого критичного не сталося. Він подякував усім, хто про нього турбувався, і дякував за підтримку і добрі слова.

При цьому не можна забувати про те, що немає диму без вогню, тому повідомлення про інфаркт у Ніколаєва напевно з'явилися не без причини.

До речі, близькі артиста роблять все для того, щоб переконати народ, ніби із зіркою все добре і хвилюватися нема чого.

Так, дружина виконавця Юлія Проскурякова, яка молодша за Ніколаєва на 23 роки, напередодні запевнила, що її обурила "нагнітальна інформація", що поширюється в інтернеті, про стан його здоров'я. Співачка зізналася, що коли чоловікові стало погано, вона злякалася та викликала швидку. Юлія заявила про те, що журналісти замучили її близьких та лікарів. Артистка закликала припинити "масову істерію".

"Жодного повторного інфаркту у Ігоря не було. І взагалі інфаркту не було", — заявила також продюсер Аліна Редель, близька подруга Ніколаєва та Алли Пугачової.

А ось лікар-терапевт Юрій Серебрянський вважає, що улюблені жінки Ніколаєва і справді могли спровокувати появу страшної недуги у 63-річного музиканта. Мовляв, Ігор все життя проводить час з жінками, які значно молодші за нього, а шлюби з молодими дружинами вимагають багато енергії.

"Це все нерви", – вважає лікар. Нібито в цьому і полягає правда про недугу знаменитого композитора.

І справді, Telegram-канал "НеМалахов" опублікував інформацію, що нібито родина та близькі приховують справжній стан Ігоря Юрійовича.

"Після важкої операції на серці співак перебуває в реанімації. У лікарні він пробуде кілька тижнів, тому що лікарі бояться ускладнень. Під час стентування йому встановили всередину судини спеціально розширювальний пристрій. Він може не прижитися, тому співак має бути весь час під наглядом фахівців". Ігореві Юрійовичу не можна користуватися телефоном і розмовляти, бо дивно виглядають коментарі, які від його імені роздають і пишуть у його блозі.

Рік тому Миколаїв змінився до невпізнання після гормональної терапії. Вона сильно вдарила по організму зірки. Найважчий коронавірус розкрив багато хронічних болячок. Ситуація дуже серйозна. Тому дружина музиканта Юля Проскурякова вийшла на зв'язок, закликавши припинити істерику. При цьому третя дружина знаменитості не стала спростовувати те, що виконавець хіта «Вип'ємо за кохання» переніс два інфаркти...» — пише анонімне джерело.

Читайте також:

Не стало зірки серіалів "Універ" та "Ранетки": його любили всі дівчата

«Йому дадуть по зубах»: військовий із ЗСУ розповів про нову спробу Путіна піти на Київ

Рашистів зметуть за секунди: у Генштабі створюють унікальний вид військ, якому немає аналогів