Для всіх, хто тримає руку на пульсі моди, давно не секрет, що одяг з леопардовим принтом вже давно припадає пилом у шафах через незатребуваність. І справді, не в моді вона була рівно доти, доки європейці після восьмої зустрічі у форматі "Рамштайн" не почали натякати Німеччини про танки Leopard для України. У Мережі навіть з'явився новий тренд на леопардовий принт із хештегом #FreeTheLeopards. Даша Астаф'єва також "приєдналася" до акції.

Останнім часом співачка, актриса, модель та волонтер Даша Астаф'єва не надто часто ділиться новими кадрами у своєму Instagram, як раніше. Проте кожне фото зірки бурхливо обговорюють у Мережі та пишуть їй багато коментарів.

Днями Даша Астаф'єва поділилася несподіваним кадром. Так, на одному з останніх фото красуня взяла собі в компаньйони милого пухнастика та заінтригувала чоловіків "леопардовою" білизною.

"Я в леопардовій білизні, якщо що. Небагато святкували хороші новини", - написала Даша Астаф'єва під знімком.

На превеликий жаль шанувальників чоловічої статі, на знімку не видно леопардову спідню білизну Даші, проте вона дала "чесне слово", що трусики та ліфчик у неї точно в анімалістичному стилі.

Натомість усі змогли оцінити суворий діловий костюм, у якому позувала українська красуня. Ще б пак, у такому вбранні зірку можна побачити тільки у виняткових випадках і то у свята. При цьому багато хто відзначив, що стильний коричневий піджак у клітку і чорну сувору сукню з тоненьким поясом Даші личить.

"От за що я люблю Україну так це за справжніх Жінок", "Ви навіть без білизни справжній леопард 🐆😍❤️", "Наша Красуня 💙💛", - написали поклонники.🕊

Читайте також:

Арнольд Шварценеггер поділився своїм фото з українським гуртом Kalush Orchestra