Учасниця 12-го сезону "Холостяка" Юля Кучеренко дала перше інтерв'ю після шоу та здивувала заявою про бізнес Алекса Топольського у США. Дівчина чула, що люксових апартаментів у нього немає, тому що він простий рієлтор.

Протягом усього проекту "Холостяк" Алекс Топольський розповідав, як самотужки побудував бізнес у США. Проте Юлія Кучеренко, відома як "Медуза", вважає, що історія його успіху вигадана. За її словами, "витекло вже багато історій від знайомих, людей з Америки, Львова", що жодних квартир він не має.

Учасниця каже, що до виходу "Холостяка" в ефір у шапці інстаграм-акаунта Алекса було посилання на сайт компанії з нерухомості, але її власницею було вказано жінку. Потім до фундаторів приписали і Топольського.

Ходили чутки, що Алекс просто рієлтор. Ріелтор, який теж заробляє гроші. Їх вистачає на існування та, можливо, на особистий розвиток. Я не розумію, чому зараз він на Балі, якщо компанія у штатах,
– прокоментувала Юля Кучеренко.

Більше того, довго ходили чутки, що головним героєм 12 сезону "Холостяка" має бути інший чоловік, але в останній момент він відмовився з якихось особистих причин. "У цю історію я можу повірити, бо знаю, що нам переносили дату початку зйомки", – зазначила дівчина.

Юля Кучеренко вважає, що правда про бізнес Алекса Топольського в США так і не спливе, адже він дуже переживає за свій імідж і намагається зам'яти всі курйози. Так, "Холостяк" написав їй, щоб дорікнути за викривальний пост про фотосесію у білизні, де вона "була обмацана з усіх боків".

Він мені написав, що йому було неприємно, що не треба робити такі пости, такі публікації. По-перше, це знецінює роботу великої кількості людей, які працювали над цим проектом, цим випуском, побаченням. Він закопує себе сам. Я думаю, що Алекс дуже переживає за свою репутацію, але робить це дуже безглуздо,

- Чесно зізналася Юлія.

Читайте також:

В Україну йде велике лихо. Астролог розповіла, які страшні події відбудуться у країні 2023 року

Адже були єдиними, хто не грав на публіку: «Холостяк» Добринін розлучився з Дашею Квітковою

Не надягати чорного, не перераховувати гроші: що не можна робити у вівторок, щоб не викликати лиха