Вівторок - надзвичайно важливий день тижня, оскільки людина, яка вже адаптувалася до робочих буднів, може зробити небезпечні для себе та для своєї сім'ї вчинки.

Що категорично не можна робити у вівторок

Згідно з народними прикметами, у вівторок не слід збиратися у тривалу дорогу - у відрядження, у відпустку, не можна переїздити. У цей день велика ймовірність натрапити на неприємності дорогою.

Вважається, що цей день є найменш сприятливим для того, щоб давати гроші у борг чи брати. Також цього дня не варто повертати свої борги.

Не можна у вівторок згадувати злі духи чи нечисту силу – це звучатиме, як запрошення у гості. Краще цього дня кілька разів прочитати добрі молитви та помолитися за живих.

Не слід нічого масштабного планувати на вівторок - ні освідчення в коханні, ні починати реалізовувати бізнес-проекти. Всі плани можуть звалитися в один момент.

Цього дня категорично заборонено носити чорний одяг, особливо це стосується спідньої та нижньої білизни. Це може залучити до життя смуток, депресію та чорну енергетику.

Не варто цього дня займатися грошовими справами – багато витрачати, перераховувати свої заощадження, брати кредити чи оформляти депозити. Все це може викликати бідність.

У вівторок не можна давати обіцянок та з'ясовувати стосунки, зокрема миритися після тривалої сварки.

Читайте також: