Зірка серіалів "Папік", "100 тисяч хвилин" та "Свати" Дарія Рибак вперше стала мамою - українська актриса народила первістка і поділилася в мережі Instagram цією радісною подією.

Знаменитість заначила, що пологи пройшли 21 січня. При цьому варто зазначити, що про свою вагітність 33-річна Рибак публічно розповіла лише у жовтні минулого року.

Фото малюка, де можна побачити маленькі ніжки новонародженої дитини, артистка виклала разом зі зворушливою присвятою первістку.

"21.01.2023… День, що змінив життя… День, коли народився наш син. День, коли я стала мамою. День, коли ми стали батьками. День, коли життя набуло нових смислів Ну, привіт, сину! Ласкаво просимо у наш світ", - пише Дарія.

Обличчя малюка актриса поки не показує.

Дарію з народженням дитини тепло привітали інші українські селебріті - зірки кіно та шоубізу. Так, у коментарях під постом опубліковано теплі добрі побажання від Дар'ї Петрожицької, Анни Кошмал, Michelle Andradе, Анастасії Цимбалару, Юлії Богдан і не тільки.

Нагадаємо, влітку 2022-го Дарія отримала пропозицію руки й серця. Дівчина не розкриває імені свого нареченого та не показує його в соцмережах.

Читайте також:

В Україну йде велике лихо. Астролог розповіла, які страшні події відбудуться у країні 2023 року

Адже були єдиними, хто не грав на публіку: «Холостяк» Добринін розлучився з Дашею Квітковою

Не надягати чорного, не перераховувати гроші: що не можна робити у вівторок, щоб не викликати лиха