Тіна Кароль – одна з найвпливовіших музичних виконавців України. Її голос є одним із найсильніших і найвідоміших, її пісні звучать з кожного смартфона, її фото підкорюють іменитих дизайнерів.

Шанувальники творчості Тіни Кароль завжди цікавилися двома речами - чи має зірка чоловік, і який секрет стрункості у співачки. І якщо про особисте життя селебріті не розповідає взагалі, то секретами по догляду за собою та історіями про своє схуднення іноді все ж таки ділиться.

Нещодавно зірка опублікувала у своєму особистому Telegram-каналі історію свого схуднення. Тіна зізналася, що зараз її вага становить 53,3 кг. До цього зірка важила 58,4. Однак за скільки часу Кароль вдалося втратити 5,1 кг.

Зважаючи на все, зірка визначила для себе систему харчування, яка пов'язана з регулюванням інсуліну. Найзатятіші шанувальники знають, що співачка дотримується кето-дієти.

"Я на дієтах з 15 років, все свідоме життя худнула як самостійно, так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла, що це "розлучення". Це ціла індустрія - схуднення, де невигідно говорити правду. Інсулін - вся біда тут. нездоровому стані, тому що раціон з дитинства це вуглеводи і цукор. Як і у всіх звичайних школярів він був картопля, котлетка, хлібчик, компотик, цукерка, булочка" , - відверто співачка з шанувальниками.

Читайте також:

Похорон Вахтанга Кікабідзе: як прощалися з найбільшим Бубою, який так любив Україну

"Настав чорний день": друг Алли Пугачової розповів, що з нею відбувається

Ну і форми: Дженніфер Лопес похвалилася соковитою фігуркою в міні-купальнику