25-річний позашлюбний син американського культуриста, підприємця, актора, продюсера, а також 38-го губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера, 25-річний Джозеф Баен вирушив у соціальну мережу, щоб показати своє спортивне тіло. Так, він показав, як займається у спортивному залі під голос свого легендарного батька.

Відповідну публікацію позашлюбний син Арнольда Шварценеггера опублікував у своєму офіційному обліковому записі в Instagram.

Син знаменитого американського культуриста Арнольда Шварценеггера, актор Джозеф Баен показав своїм шанувальникам, як треба тримати себе у формі. У своєму 25-річному віці він уже дуже схожий на свого зіркового батька, як обличчям, так і спортивним тілом. Це абсолютно не дивно, тому що він вирішив піти стопами Арнольда Шварценеггера і зайнявся бодібілдінгом.

25-річний Джозеф Баен продемонстрував, як він тягає залізо на одному зі своїх відеороликів, опублікованих у соціальній мережі. Щоб відео було більш цікавим, він додав брутальний голос свого батька на задньому фоні.

"У кого ще є цей голос у голові, коли вони тренуються?", - підписав відеофайл син Арнольда Шварценеггера.

Варто зазначити, що Джозеф Баен справді перебуватиме в хорошій формі. Він ретельно займається спортом та постійно стежить за своїм раціоном.

Читайте також:

Це "прибулець": Арнольд Шварценеггер презентував найновіший BMW з кузовом-хамелеоном. Фото

Арнольд Шварценеггер поділився своїм фото з українським гуртом Kalush Orchestra

Вже крутіший за тата: син Арнольда Шварценеггера показав, який він "термінатор". Фото