Навколо імені Ані Лорак зараз дуже багато пліток та критики. При цьому колишній чоловік співачки-зрадниці, Мурат Налчаджіоглу, з початку вторгнення армії Путіна в Україну відзначився чіткою позицією на його боці. Ще б пак, на відміну від Ані Лорак, її екс-чоловік Мурат Налчаджіоглу, який є громадянином Туреччини, але називає себе "Муратом з України", відкрито та публічно підтримав Україну у війні з РФ. А ще Мурат виявився дуже добрим батьком, який натішитись не може своєю донькою.

І справді, колишній чоловік зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу не втомлюється показувати їхню спільну дочку Софію. То вони з татом пазл складають, то в парку гуляють, то в далеку дорогу збираються. При цьому кожен знімок дівчинки Мурат підписує "my love" (з англ. моє кохання – прим. ред.).

Цього разу на своїй сторінці в Instagram він виклав фото свого відпочинку разом зі своєю дочкою. Компанію ним складають молода наречена батька — київська візажистка Лілія Реус та її спадкоємиця Олександра.

Так, Софія позує у зеленому купальнику. Щоправда, це фото в купальнику не дуже вигідно підкреслило дозрілі та округлі форми доньки Лорак.

До речі, в Мережі вже давно помітили те, що дочка Лорак набрала зайву вагу і зважаючи на все, поки не збирається її скидати.

У коментарях шанувальники написали, що Соня не просто пухка, а на межі ожиріння, що може позначитися не тільки на її здоров'ї, а й стосунках з однолітками. А деякі користувачі взагалі вважають, що дівчинка може зіткнутися з буллінгом у школі, не кажучи вже про висміювання в соцмережах.

Читайте також:

"Біль і горе зникають на кілька секунд": Ані Лорак піддалася пориву серця і розповіла, що думає про війну і як рятується від докорів совісті

З росіян взяв – Україні дав: Пугачова та Галкін організували підпільний збір для українців

"Найважливіша битва у цій війні": виконавець легендарної пісні "Shape of My Heart" STING закликав фанатів допомогти українцям