У Росії не залишили без реакції події на вечірці у Дубаї, де співак Валерій Меладзе не просто засудив війну, а й підтримав українців, які героїчно борються з армією Путіна.

Так, цей скандал сягає корінням до новорічної вечірки росіян у Дубаї, куди запросили багатьох провоєнних зірок РФ. Саме там російський співак із грузинським корінням Валерій Меладзе відповів: "Героям слава", розмовляючи зі своїм шанувальником.

Артиста запропонували позбавити російського громадянства. Про це написала російський сенатор Олена Афанасьєва у своєму телеграм-каналі.

"За таке Меладзе не звань треба позбавляти, а громадянства Російської Федерації", - зазначила, наприклад, російський сенатор Олена Афанасьєва, назвавши вчинок співака неприпустимою зрадою.

А ось лідер партії "Справедлива Росія – За правду" Сергій Миронов сказав, що поведінка артиста "гідно засудження" і запропонував позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього.

"По-справжньому російський артист так поводитися не може і не повинен. Він сидить на двох стільцях, намагаючись урвати з усіх боків. Час би визначитися. Хоча, судячи з поведінки, цей "артист" свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх існуючих. у нього звань. Це буде чесно та справедливо", - написав Миронов.

А ось голова Фонду захисту національної історичної спадщини Олександр Карабанов пішов далі і заявив, що артиста необхідно визнати іноземним агентом, а також зняти з ефірів.

Читайте також:

Різдвяний "подарунок": з'явилися подробиці масштабної пожежі у Петербурзі. Гасили 6 годин

Новий масований ракетний удар: у розвідці розповіли, до чого готуватись українцям

Масштабні повітряні тривоги почнуться по всій Росії: відома шаманка розповіла, що розпочнеться цієї зими