Ось уже кілька місяців пліткують про розлучення Насті Каменських та Потапа. Ще б пак, приводом для чуток стала відсутність спільних фото в соцмережах та прем'єра нової пісні Насті "Мама-зима", в якій вона співає про розлучення з коханим. До того ж масла у вогонь додало і скандальне розлучення ще однієї відомої пари - Володимира Остапчука та його дружини Крістіни. Але, як виявилося, фани зіркового подружжя можуть бути спокійними.

Так, попри припущення шанувальників, українська співачка Настя Каменських заявила, що війна об'єднала її з чоловіком, а не розлучила їх. Щоправда, зірка визнала, що вони стали рідше з'являтися у громадському просторі.

"Звичайно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося один одного підтримувати. Я впевнена, що головне – об'єднуватися, коли важко і спіткає жахлива біда. Звичайно, зараз у кожного з нас є свої завдання та напрямки діяльності. Тим не менш, головне – це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру та перемозі», – сказала Каменських.

Каменських також розповіла про свій моральний стан та зізналася, що у моменти відчаю їй допомагають близькі люди.

"Зараз наше життя — це участь у благодійних концертах та подіях, зборах коштів, реалізації благодійних акцій. Але, впевнена, цим займається кожен українець. Коли мені буває морально важко, рятують близькі люди поряд. Вимикають світло — не проблема, без світла можна перетерпіти, без свободи — ні… Впевнена, кожен із нас здатний знаходити в собі силу, хоч би як складно було», — каже співачка.

Читайте також:

«Зима прощання»: у мережі обговорюють натяк Потапа на розлучення з Настею Каменським

"Найважливіша битва у цій війні": виконавець легендарної пісні "Shape of My Heart" STING закликав фанатів допомогти українцям

«За щучим наказом»: Філіп Кіркоров на дні народження дочки розповів про свого "висить товстолобика"