За 300 днів війни у своїй рідній країні популярна співачка та акторка Аліна Гросу теж пережила непрості часи, хоч і не перебувала в епіцентрі боїв. Так, вона потрапила до лікарні, перенесла складну операцію. Крім того, за чутками, Аліна Гросу розійшлася зі своїм коханим - російським актором та режисером Романом Полянським, адже той не так давно повернувся до Москви. Аби відновити власні сили, заспокоїти нервову систему та отримати наснагу для майбутньої творчості, Аліна Гросу поїхала з України до США.

Ще б пак, якщо в березні Аліна Гросу ліпила вареники для біженців у Чернівцях, то наразі стало відомо, що вона перебуває в Лос-Анджелесі, де вчиться на акторку та співачку.

Про такі кардинальні зміни у житті Гросу розповіла в Інстаграм, опублікувавши фото з Лос-Анджелесу. За словами Аліни, за кордоном вона буде вдосконалювати свої акторські та вокальні здібності.

"Зараз я знаходжуся в LA, підвищую акторську та вокальну кваліфікацію. Благодійністю я не перестаю займатися, частково залишила цю добру справу своїм батькам, все інше мені вдається робити звідси. Хочу, щоб моєю країною і нашими людьми пишалися звідусіль. І де б я не була, хочу залишатися корисною", — написала Аліна.

У коментарях Аліні Гросу дорікнули, що любити Батьківщину в безпеці за тисячі кілометрів куди легше, ніж під обстрілами: "Всі ви там, любити країну на відстані легко".

Вона ж нагадала, що чи не єдина з артисток, яка ні разу не виїжджала за кордон з лютого, а зараз, каже, повинна наповнитися, щоб знову віддавати.

Читайте також:

В українському віночку: Леся Нікітюк захопила шанувальників новим національним образом

Євген Клопотенко розповів про свою орієнтацію: "Давайте зізнаюся..."

Захищав Україну: у бою обірвалося життя відомого українського артиста