На сьогоднішній день Євген Клопотенко – один із найпопулярніших шеф-кухарів України. Ще б пак, він не тільки всіляко просуває українську національну кухню в яку пристрасно закоханий, а й надихає своїм екстравагантним зовнішнім виглядом. А ось про те, що стосується його особистого життя, кулінар вважає за краще скромно замовчувати.

І справді, 35-річний зірковий кухар Євген Клопотенко поки що завидний холостяк, адже штампу в паспорті він поки не має. А все тому, що на превеликий жаль його шанувальниць, Євген не вірить у тривале кохання.

"Скільки живе кохання? Думаю, що близько року. Потім починається реальне життя, де в обох людей немає пов'язок на очах", - якось відверто заявив Клопотенко в одному з інтерв'ю.

При цьому Клопотенко зізнається, що у нього немає часу на серйозні стосунки через постійну завантаженість, проте, за словами кулінара, він веде активне сексуальне життя:

"Я розбещений жіночою увагою. Я холостяк і бабій", - заявив Євген Клопотенко журналістам.

Ось тільки ніхто й ніколи не мав честі познайомитись хоча б з однією з них. З цієї причини про Клопотенка навіть почали ходити чутки про його нетрадиційну орієнтацію.

В інтерв'ю Фактам ICTV шеф-кухар відверто розповів, чи зміг би він зізнатися суспільству у своїй гомосексуальності чи ні, чим чимало спантеличив шанувальників.

"Це моя мрія. Я навіть говорив: давайте я зізнаюся просто так. А що таке гей - це що? Щось погане? Якщо суспільство мене засуджуватиме - це проблеми суспільства", - впевнено заявив Клопотенко.

Втім, пізніше він додав, що на даний момент полягає у романтичних стосунках із жінкою.

Читайте також:

Євген Клопотенко поділився секретом: гречку можна навіть не варити

"Це містика": Клопотенко знайшов у гімні Україні приховане пророцтво

"Звучить погано": Євген Клопотенко зізнався, за що не любить мамин борщ