Відома українська співачка, екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська любить демонструвати свою фігуру у відвертих вбраннях. Ще б пак, на сцену вона, як правило, виходить на високих підборах і в нарядах, що шокують уяву. Натомість у повсякденному житті артистка вибирає зручний та стильний одяг.

Так, ще з минулого року модницям по всьому світу, у тому числі і знаменитостям, сподобалися яскраві вироби зі штучного хутра. Судячи з фотографій з інстаграм-профілю зірки, в гардеробі Камінська має чималу колекцію кольорових шуб. Всі шанувальники, наприклад, бачили її шуби помаранчевих та фіолетових відтінках.

"У сірі зимові будні для підняття дофаміну кожній дівчинці життєво необхідна яскрава шуба! А бажано кілька, адже науково доведено, що вони підвищують рівень щастя х5, куди б ти в них не йшов, - якось заявляла слава журналістам.

І ось днями Слава Камінська викликала фурор незвичайним зимовим вбранням. Виконавиця перетворилася на справжню викрадачку Різдва.

Слава Камінська вийшла на прогулянку Роттердамом у зеленій кудлатій шубі, що чимось нагадує вигляд одного із знаменитих різдвяних персонажів - Грінча. Судячи з усього, у зірки і був такий задум, адже у підписі до фото вона порівняла себе з цим придуманим героєм.

"Грінч не вкраде моє Різдво. Тому що Грінч – це я", - пожартувала співачка.

Реакція шанувальників не забарилася.

"І до речі, костюм крутий", "Ти, як завжди, чарівна, хоч і в зеленому!", "А я думала, що ти пустила Грінча на шубу", - написали у коментарях.

Довідка: Грінч (англ. The Grinch) - це покритий зеленою шерстю гуманоїд, створений Доктором Сьюзом, та головний герой його дитячої книги "Як Грінч вкрав Різдво" 1957 року. За сюжетом він живе на самоті на вершині гори і звідти спостерігає за веселими жителями казкового містечка Ктоград. Грінч зневажає різдвяний сезон та передсвяткову метушню; більше, його дратує щастя інших, оскільки сам Грінч отримує насолоду від того, що псує всім настрій.

Нагадаємо, що у березні 2022 року Слава Камінська поїхала до дітей до Нідерландів і п'ять місяців війни жила там. Певне, повернення в Україну не стало тривалим.

Читайте також:

Сніданок при свічках: Слава Камінська влаштувала "романтик" із колишнім чоловіком

Серце не витримало: Слава Камінська знепритомніла і опинилася під крапельницею

«Слава Богу, що тепер я вдома, біс поплутав з Нідерландами походу»: Слава Камінська повернулася в Україну