Пугачову продовжують цькувати в Росії через її підтримку України.

Відома співачка Лайма Вайкуле стала на захист Алли Пугачової, яку продовжують цькувати через підтримку України.

Як передає Telegram-канал " Щоденники знаменитостей ", в одному з інтерв'ю Вайкулі сказала, що Пугачова як артист на першому місці в Росії. Бо свого часу вона принесла великі гроші до країни.

"Алла містила всю Росію, яка зараз їй щось пред'являє. Ми стільки грошей заробили тоді для Радянського Союзу, що навіть соромно говорити і наша популярність... Я зараз про себе, Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, це нема про що говорити", - сказала Лайма.

Вайкуле заявила, що Пугачова — "найголовніша зірка Росії", і ніхто із сучасних зірок не може з нею змагатися. "Алла віддала себе сцені і цьому народу, і отримала зворотний плювок. Але не від усіх, а від маленької, злої та дурної маси". Вона додала, що Пугачова та Галкін* "пішли в нікуди за ідею", і назвала їх героями.

Вайкуле додала, що і вона сама "збирала стадіони та кохання народу". "Вони мене так любили, я ж не напрошувалася. Я нікому не нав'язувалась. Це був Радянський Союз, не Росія".

Зазначимо, що слова Вайкуле вже почали обговорювати у Мережі. Так, на них відреагувала у своєму телеграм-каналі офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова. "Виявляється, Лайма Вайкуле містила СРСР, а Алла Пугачова - всю Росію, - написала вона. - Залишилося зрозуміти, хто містив тих, хто купував квитки на концерти та платівки, запускаючи ракети в космос і будуючи заводи".

Читайте також:

Бал Сатани: Ані Лорак виступить у російському новорічному шоу

«Зима прощання»: у мережі обговорюють натяк Потапа на розлучення із Настею Каменським

«Пташку» з Азовсталі заклеювали свої ж: у мережі розгорілася лайка через нагороду, яку отримала Катерина Поліщук