На сьогоднішній день вже важко уявити Настю Каменських без Потапа. Ще б пак, своє власне весілля вони відгуляли тричі: офіційно стосунки закохані оформили у жовтні 2018 року, у 2017 році у них було спонтанне весілля у Лас-Вегасі, а величезну урочистість пара відзначила 23 травня 2021 року недалеко від Києва. Коли вони одружилися, Олексію було 38 років, а Насті – 32 роки.

Олексій Потапенко та Настя Каменських весь минулий рік були дуже щасливими разом. Вони цілковито реалізовували свої творчі плани, а Настя неодноразово говорила, що хоче реалізуватися як мама.

Ось тільки останнім часом подружжя не з'являється разом на публіці і не постить у Мережі спільні фото. Тому шанувальники пари припустили, що Потап і Каменських розлучилися. Самі артисти не коментують своїх стосунків.

А тут ще й Потап підігрів чутки про розлучення з Настею Каменською. Так, репер 2 грудня опублікував у Instagram фрагмент нової пісні своєї дружини, української співачки Насті Каменських під назвою "Мама зима", де вона співає про розлучення з коханим.

"Зима прощання", – підписав ролик артист, поставивши активне посилання на сторінку дружини.

У коментарях під цим відео шанувальники ще раз висловили думки щодо ймовірного розлучення, на яке Потап натякає. Або, можливо, репер опублікував ролик саме з таким підписом, щоб на тлі чуток про розлучення підігріти інтерес до нової пісні Каменських.

  • "То ви разом? Чи розійшлися?"
  • "Що це означає? Ви були і є моєю найулюбленішою парою в шоу-бізнесі. Ще з 4 років мріяла про ваше одруження. І тут таке.
  • Сподіваюся, що у вас із Настею все добре! Усі проблеми вирішуються!"
  • "Ви дуже хороша пара! Не розходьтеся!"

Зазначимо, що зараз справді невідомо, в яких відносинах перебуває подружжя. Ще б пак, влітку Настя сама повернулася в Україну, а потім поїхала знову до Потапа, який був за кордоном. За деякий час додому приїхав і сам репер. Однак вони жодного разу не з'являлися на публіці разом, а також не публікували спільні фотографії.

Читайте також:

"Найважливіша битва у цій війні": виконавець легендарної пісні "Shape of My Heart" STING закликав фанатів допомогти українцям

«За щучим велінням»: Філіп Кіркоров на дні народження дочки розповів про свій "висячий товстолобик"

"Бажання заплющити очі...": Світлана Лобода випустила нову пісню про війну. Відео