Те, що зараз отримує від українців Ані Лорак – дуже заслужено та виправдано. Стільки років мовчати про злочини путінського режиму в Україні, і найгірше, мовчати, коли величезна країна йде вбивати твоїх співвітчизників – це гора цинізму.

Лорак давно не відчуває теплих почуттів до України, і це зовсім не дивно, адже тривале проживання в Росії позначилося на почуттях, відчуттях та мозку вже російської зірки. На неї кажуть "Діва", але для українців вона - порожнє місце, що народилося на святій землі.

Власне, це не засмучує зірку. Вона публікує різне марення у своєму мікроблозі, не реагує на гнівні коментарі, і сяє від щастя, на відміну від мільйона своїх земляків, що ридають від образи та жорстокості.

А тепер уже очевидно навіть сліпому, що Лорак остаточно зв'язала себе кайданами з Російською Федерацією.

Видання УНІАН повідомляє, що Ані Лорак візьме участь у зйомках розважального новорічного шоу. Інформується, що 7 грудня в московському клубі Adrenaline Stadium відбудеться концерт-зйомка масштабного шоу "Танцы! Ёлка! МУЗ-ТВ!", який вночі 1 січня крутитимуть на російському телебаченні.

Повідомляється, що компанію Лорак становитиме ще одна українка – Анна Седокова. Крім інших, там також будуть присутні затяті путіністи та прихильники війни з Україною: Григорій Лепс, Микола Басков, Володимир Пресняков, Елка та інші. Серед зірок буде Артур Піріжков. До слова, Артур Пірожков, він же Олександр Ревва, також є громадянином України. Словом, бал Сатани буде феєрично убогим та гнилим.

Скріншот із сайту УНІАН

Скріншот із сайту УНІАН

Скріншот із сайту УНІАН

Читайте також:

Іспанський сором. "Холостяк" Топольський розповів, чому перервав церемонію троянд. Такої ганьби на українському телебаченні ще не було

З росіян взяв – Україні дав: Пугачова та Галкін організували підпільний збір для українців

"Найважливіша битва у цій війні": виконавець легендарної пісні "Shape of My Heart" STING закликав фанатів допомогти українцям