Мало для кого буде секретом те, що нащадки багатьох українських знаменитостей у лютому-березні 2022 року намагалися всіма правдами-неправдами втекти з України, щоб уникнути мобілізації.

Син та онук Софії Ротару не стали винятком. Тоді відео з їхнім ганебним затриманням розходилося по мережі, немов гарячі пиріжки.

Родичів знаменитої співачки було затримано під час спроби перетину кордону з Молдовою 7 березня. Чим закінчилася ця історія не знає ніхто, але онукові виїхати за межі України все ж таки вдалося. Докладніше про це інформує УНІАН.

Де конкретно поселився онук Ротару, якого було названо на честь дружини співачки Анатолія Євдокименка, невідомо.

"З початком війни я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Вже понад шість місяців я живу життям справжнього кочівника, яке багато чому мене навчило і дала новий погляд на життя" , - розповів Анатолій в інтерв'ю європейському виданню Deep House Amsterdam.

Ще чоловік дав вичерпний коментар про повномасштабну війну, яку розпочала Росія на території України.

"Цей рік, безперечно, був найскладнішим роком у моєму житті, але також і самим перетворюючим, я маю сказати. Більше того, це був воістину руйнівний і трагічний рік для всього народу України. Мої співчуття всім сім'ям, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни" , - зазначив онук Софії Ротару.

Варто зазначити, що Анатолій Євдокименко пішов стопами знаменитої бабусі та пов'язав своє життя з музичною індустрією. У Європі виступатиме як діджей під псевдонімом SHMN. На початок 2023 року чоловік запланував реліз.

Читайте також: