Новорічну ніч 2023 року багато хто впевнений, що росіяни запам'ятають надовго. Ще б пак, телеканал ТНТ вирішив відзначитися своїм фірмовим гумором, тому приготував до перегляду культовий фільм "Іронія долі, або З легкою парою!" у сучасній пародійній обгортці. Наприклад, роль Іполита виконає незмінний "король естради" Філіп Кіркоров, а співачка Клава Кока заспіває пісню "П'ять хвилин" в образі Олени Крилової, яку колись зіграла Людмила Гурченко в "Карнавальній ночі". Знайшлося місце у новорічному проекті від ТНТ та українці-зрадниці.

Стало відомо, що екс-вокалістка гурту Artik&Asti, а на сьогоднішній день одна з найяскравіших зірок російського шоу-бізнесу Anna Asti виконає популярний радянський хіт у "СамоІронії долі".

Так, новорічний музичний телефільм каналу ТНТ "СамоІронія долі" дивуватиме глядачів незвичайними поєднаннями сюжетів радянських фільмів та сучасних зірок.

В одному з епізодів буде показано алюзію на сцену з фільму "Іван Васильович змінює професію", де кінорежисер Якін знімає дружину Шурика, Зіну, у музичному відео. Цього разу співачка Anna Asti постане в образі Зіни і виконає пісню "Дзвенит январская завірюха", а комік Артем Муратов сяде в режисерське крісло. Його асистентами виступлять комедіанти зі "Студії Союз", а також учасники групи USB.

Довідка: Ганна Дзюба прославилася як учасниця українського дуету Artik & Asti, який розривав танцпідлоги хітами "Хмари" та "Неподільні". Ціле десятиліття співачка радувала слухачів своїм вокалом, а в перший круглий ювілей гурту оголосила про свій відхід, заявивши, що "пташка вистрибнула з гніздечка, бо вона виросла". У січні 2022 року співачка підписала контракт із Universal Music Group і розпочала роботу над новим матеріалом, адже прав виконувати старі хіти у неї не залишилося.

Читайте також:

Незважаючи на відключення світла: у чому треба зустрічати Новий рік, щоб задобрити долю

"Іронія долі" на новий лад: у Росії перезняли новорічний фільм. Тепер Кіркоров, Бузова та інші

Золоті зливки на вухах: Світлана Лобода в короткому топі блиснула ідеальною фігурою.