Багато хто вірить, що зустрічати Новий рік потрібно "правильно", адже недаремно кажуть, що "як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш".

Символом майбутнього 2023 є Чорний Водяний Кролик. Ця мила і сімейна тварина здатна змінити життя кожного та залучити добробут у сім'ю.

Фахівці з езотерики вважають, що для такого важливого свята та вступу до нового життєвого циклу важливо правильно підібрати вбрання, адже якщо промахнутися у своєму виборі, то Кролик може відмовитись допомагати вам, а успіх відвернеться.

Найкраще вбрання на Новий рік 2023 має включати найщасливіші кольори 2023 року – червоний та рожевий, а також синій та зелений. Крім того, не варто забувати і про колір симпатяги-кролика – чорний.

Отже, справжніми фаворитами у новорічну ніч стануть сукні та спідниці, топ із штанами та вечірній комбінезон червоного, синього, зеленого чи рожевого кольору. При цьому не забувайте, що чим більша елегантність в образі, тим краще.

На особливу увагу заслуговують вбрання з мереживом, бахромою, стразами і блискітками - все це зробить ваш новорічний образ 2023 яскравим, незабутнім і трохи казковим.

Овен. Вогняним і яскравим Овнам потрібно віддати перевагу яскравим кольорам, великим прикрасам, сяючим камінчикам, помітним забарвленням і блискіткам. Що ж до кольору одягу, то добре підійдуть червоні, малинові, блакитні тони, а от помаранчевого краще уникати.

Тілець. Рекомендується вибрати приємні на дотик тканини - плюш або оксамит. Не варто одягати брючний костюм, звичайні джинси чи штани. А ось колірну гаму краще вибирати яскраву: зелений, жовтий, оливковий, лимонний тони підійдуть найкраще. При цьому червоні відтінки краще не розглядати.

Близнюки. Для святкування Нового року краще вибрати вбрання сріблястого, білого або ніжно-блакитного кольору. Зверніть увагу на оксамитові піджаки або комбінезони максі.

Раки. Кролик оцінить більш класичний образ, що струмує, тому представникам цього знака зодіаку потрібно уникати в вбранні рюш і воланів. Кольори - сріблястий, смарагдовий, ніжно-рожевий, золотистий.

Леви. Підійдуть наряди з паєток чорного, білого або темно-синього кольору. Великі золотаві аксесуари доповнять образ.

Діви. Щоб 2023 став вдалим і приніс достаток, ваші кольори — бежевий, білий, світло-рожевий. Це можуть бути сукні або костюми з вельвету, або інші приємні на дотик тканини. Доповніть образ класичними прикрасами із срібла чи білого золота.

Терези. Вибирайте класичний образ. Брючні костюми або сукні міді у поєднанні з піджаком білого, темно-синього кольору. Зверніть увагу на аксесуари золотистих відтінків. Прикраси на волосся з паєток, обручі або діадеми у новорічну ніч ідеально доповнять ваш елегантний образ.

Скорпіони. Ваші кольори – чорний та червоний. Брючний костюм з атласною майкою з мереживом, сукня міді з жакетом з оксамиту та шкіряними вставками. Провокаційний стиль, глибокі вирізи та таємничість. Важливо, щоб у вашому вбранні чи аксесуарах не було гострих предметів.

Стрільці. У новорічну ніч вам підійдуть глибокі відтінки темних відтінків. Саме вони принесуть успіх представникам цього знака в 2023 році. Темно-фіолетовий або темно-синій кольори. Зверніть увагу на вбрання з відкритою спиною. Маленька сумочка зі страз чудово доповнить ваш образ.

Козероги. Класика завжди в моді, і ця новорічна ніч не виняток. Зустрічайте 2023 рік у маленькій чорній сукні з відкритими плечима. Волосся краще підібрати. Образ доповнять цікаві сережки золотистого відтінку. Також можна вибрати потужні темні сережки з елементами золота.

Водолії. Ваша палітра у новорічну ніч має бути світлою. Білий колір або відтінки бежевого кольору. Більше уваги незвичайним аксесуарам. Вибирайте сріблясті відтінки та натуральне каміння темних кольорів.

Риби. Зустрічати новорічну ніч краще у комфортному вбранні. М'які тканини, об'ємні светри, штани-палаццо. Складаючи образ для новорічної ночі, віддайте перевагу сталевим кольорам, комбінуючи їх із відтінками темно-синього або фіолетового.

У чому не можна зустрічати Новий рік 2023

Ваше новорічне вбрання 2023 в жодному разі не повинно включати натуральне хутро — тільки штучне або декор у вигляді пір'я. Крім того, краще не використовувати сірі та білі тони - вони максимально близькі до кролячого хутра. Також залиште на колись потім надто шикарні сукні з напускним пафосом, складними деталями та незрозумілими конструкціями.

Читайте також:

«Сльози будуть ще»: у мережі розповіли, як Пугачова страждає через Галкіна

Золоті зливки на вухах: Світлана Лобода в короткому топі блиснула ідеальною фігурою

"Те, що робить вранці ідеальним": екс-дружина Потапа Ірина Горова показала чудеса гнучкості