Нині багато українських артистів відмовилися від використання російської мови у своїй творчості. Так, наприклад, Тіна Кароль ще 24 лютого оголосила, що більше не збирається співати російською – Співачка відмовилася від частини свого репертуару з політичних причин. Днями про важливість мови задумалася ще одна знаменитість – Настя Каменських.

На своїй сторінці в Instagram Каменських показала ніжний зворушливий образ. Артистка постановки в кадрі в білий сукні декольтовані.

Крім того, співачка поміркувала про значення музики, особливо української, під час війни в Україні.

Так, знаменитість заявила, що вона дуже рада, що українці зараз стали більше цінувати те, що створено з українською душею, і тепер в Україні частіше чуємо рідну мову, ніж російську.

"Музика під час війни набула нового сенсу і стала островом, щоб сховатися від зовнішнього світу. Рада, що українці стали більше цінувати те, що створено з українською душею, і тепер ми частіше чуємо рідну мову. Тому що для мене завжди було особливим задоволенням співати українською мовою та писати українські пісні. І сьогодні відчуваю, що слухачі поділяють ці почуття", – підписала фото співачка.

Чоловік Каменських, український артист Потап (Олексій Потапенко) відреагував на публікацію, поставивши у коментарях зображення двох сердець.

Читайте також:

"Це світло здатне розчинити будь-яку темряву": нова пісня Насті Каменських захопила фанатів

У руках дотлювала свічка: Настя Каменських у темряві звернулася до фанатів. Залишилося кілька годин...

У неї це вийшло: Настя Каменських здивувала фанів новим треком. Відео