Українська акторка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина день тому заінтригувала своїх шанувальників тим, що виклала фото сніданку з підписом "для своїх хлопчиків". Всі одразу подумали, що знаменитість мала на увазі свого сина Платона та якогось чоловіка, який переїхав до знаменитості. Аби не поширювались плітки, Ксенії довелось розкрити інтригу.

Ще б пак, лише за кілька годин підписники зірки приписали їй новий роман, та засипали запитаннями, на які красуні довелося відповісти.

"Дівчатка, до мене на кілька днів просто приїхав мій молодший брат. Тому [готувала для] "хлопців". Сьогодні просто підірвали мій дірект. Так, у мене є брат – Мішин Михайло Олександрович. Вже відправила його. Сумую", - сказала Мішина у своєму інста-блозі.

Як з'ясувалося, до акторки приїхав брат, який не захотів, щоб старша сестра його знімала. Про це вона розповіла в Instagram-stories та показала відео, де біля неї лежить молодший брат.

Михайло Мішин приїхав до сестри погостювати, проте не захотів з'являтися в її блозі, тому зірка навіть не показала обличчя брата.

Читайте також:

Ксенія Мішина розповіла, як живеться її батькам в окупованому Криму

І це не Ксенія Мішина: Андрій Рибак із "Холостячки" одружився з симпатичною брюнеткою. Відео

Стовбур став гарячим: Ксенія Мішина показала, як вміє поводитися з "дорослими іграшками"