Особисте життя актриси Ксенії Мішиної, яка має ефектну зовнішність, цікавить не лише пресу, а й шанувальників її таланту. Не дивно, що за перипетіями шоу "Холостячка", де Мішина намагалася знайти своє кохання, стежили мільйони українців. І схоже, Ксенія нарешті зустріла свого судженого.

Не так давно за серце Ксенії Мішиної боролися 12 статних хлопців, намагаючись завоювати прихильність красуні. Серед них був Олександр Еллерт, провідний корпоративних заходів, а також автор жартів "Студії Квартал-95". Саме з ним Ксенія намагалася створити міцну родину.

Усі українці могли спостерігати, як Ксенія та Олександр постійно освідчувалися один одному в коханні, публікували ніжні фото зі спільного відпочинку, і навіть інтригували подробицями майбутнього весілля. Більше того, на знак вічного кохання вони зробили собі парні татуювання у вигляді сердець. Ось тільки влітку 2021 року актриса оголосила про розлучення з Еллертом.

Зараз особисте життя знаменитості, схоже, почало налагоджуватися. Про те, що вона, найімовірніше, вже не самотня стала відомою з Instagram актриси.

Так, Ксенія Мішина показала, як приготувала млинці з сиром для "своїх хлопчиків". Ймовірно, вона мала на увазі сина та якогось чоловіка. Більше жодних подробиць зірка не розкрила.

Багато хто припустив, що цим фото Мішина натякнула, що з'їхалася із загадковим бойфрендом. Ще б пак, раніше актриса не раз ділилася, що в неї з'явився таємничий шанувальник. Зокрема, він влаштовував романтичні сюрпризи актрисі, дарував милі подарунки та навіть організував казкове побачення.

Як було сказано вище, актриса має сина, якого вона народила від одруженого чоловіка. Хлопчика звуть Платон. Він ніколи не бачив свого рідного батька. Ксенія сама виховує сина, періодично жінці допомагають її батьки.

Хлопчику вже 10 років. За словами актриси, він дуже любить конструювати LEGO, а також грати у пейнтбол. Ксенія стверджує, що намагається бачити в Платоні як сина, а й особистість, думку якого треба поважати.

Читайте також:

Ксенія Мішина розповіла, як живеться її батькам в окупованому Криму

І це не Ксенія Мішина: Андрій Рибак із "Холостячки" одружився з симпатичною брюнеткою. Відео

Стовбур став гарячим: Ксенія Мішина показала, як вміє поводитися з "дорослими іграшками"