Відома українська актриса театру та кіно Наталка Денисенко є улюбленою артисткою українського глядача. Її чарівність і природна краса передається через екран, і відчувається легкість її таланту і приголомшлива харизма.

Подробицями особистого життя актриса ділиться не часто. Однак в одному з останніх інтерв'ю Денисенко поділилася чимось надто особистим. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на інтерв'ю зірки ЖВЛ.

Зірка популярних українських серіалів розповіла, що до війни вони з чоловіком Андрієм Федінчиком планували завести ще одну дитину. А ще актриса зізналася, що подружжя збирало гроші на будівництво власного будинку.

Але 24 лютого все змінило, і плани впали в один день, як і в усіх українців. Нині Наталка залишилася з маленьким сином, а її чоловік вирушив на війну. І зрозуміло, що питання з другою дитиною закрите, і поки не до побудови сімейного гнізда.

"Зараз мені дуже страшно... Війна... Як я народжуватиму? Я і так усі стреси відчуваю на собі, а будучи вагітною, я не зможу спокійно жити. Це все відбиватиметься на маленькому організмі" , - сказала Денисенко.

Але всупереч усьому, Денисенко розповіла, що після перемоги їхня родина повернеться до своїх довоєнних цілей і будуватимуть будинок і працюватимуть на поповнення в сім'ї.

Читайте також:

«Сльози будуть ще»: у мережі розповіли, як Пугачова страждає через Галкіна

Золоті зливки на вухах: Світлана Лобода в короткому топі блиснула ідеальною фігурою

"Те, що робить вранці ідеальним": екс-дружина Потапа Ірина Горова показала чудеса гнучкості