Поп-короля щось останнім часом переслідують невдачі.

Хто-хто, а Філіп Кіркоров вважає, що він найкращий у всьому, чого б це не стосувалося. Король як-не-як.

Ось тільки днями з виконавцем просто на сцені сталася прикра неприємність – виявилося, що у співі під фонограму Кіркорову також немає рівних.

Справа в тому, що одна з помічниць не змогла подати йому вчасно мікрофон. На відео видно, як дівчина забарилася на секунду, допомагаючи виконавцю змінити вбрання. З огляду на химерний характер Пилипа, страшно уявити, що було пізніше з тією дівчиною.

Скандальну ситуацію оприлюднив Telegram-канал "Щоденники Знаменитостей".

Так, Кіркоров опинився на сцені без мікрофона, коли продовжилася пісня. У такий спосіб глядачі, які прийшли послухати живий вокал Філіпа Кіркорова, зрозуміли, що артист співає під фонограму. Де саме сталася неприємність, ресурс не повідомив.

Зазначимо, що багато глядачів запитували, чому співак такого масштабу як Кіркоров постійно відкриває рот під запис власного голосу.

Можливо, головна причина — кричуща неспортивність Пилипа. Ще б пак, співати і одночасно енергійно танцювати - найважче завдання, вирішити яке під силу тільки тренованій людині, не з чуток знайомого з біговою доріжкою та тренажерами. Але, схоже, дихалка Кіркорова не витримує після першого куплета.

Читайте також:

«Скоро все розповім»: заплакана Дорофєєва нарвалася на критику шанувальників, заінтригувавши черговою заявою

Містичний пристріт: Леся Нікітюк розповіла, чому досі не вийшла заміж

«Повернення» Херсона: у Думі зробили різку заяву про повторну окупацію українського міста