У мережі з'явилися досить скандальні факти про нового нареченого знаменитої української співачки Аліни Гросу. Так, є інформація, що деякі українські зірки вважають, що він не той, ким здається, особливо після того, як Роман Полянський вирішив повернутись до Москви.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «24tv»

Вже кожен фанат Аліни Гросу знає, що вона зібралася виходити заміж за російського актора Романа Полянського. Але з'явилися деякі факти, які вказують на те, що цьому не судилося статися.

Насамперед слід нагадати, що Роман Полянський спочатку був з Аліною Гросу в Чернівцях, однак після того, як його нібито кохана потрапила до лікарні, він засвітився в Москві з режисером, який підтримує війну в Україні.

Важливо наголосити, що Роман Полянський з'явився на червоній доріжці у кінотеатрі «Жовтень» у Москві, коли він був на прем'єрі без Аліни Гросу. Також Полянський вшанував своєю присутністю режисера Фокіна, який підтримує вторгнення в Україну.

«Думки можна мати які завгодно, але є одна: є країна, яку ми любимо та в якій ми живемо. Тому все потрібно робити заради того, щоб їй було краще», – якось сказав Фокін пропагандистським росЗМІ.

Ще є інформація, що актриса Наталія Денисенко привселюдно засуджувала Полянського.

«Я вважаю, що такі емігранти з Рошляндії, які мовчать, мають виїжджати з України», – обурено сказала актриса.

Читайте також:

Зірка радянської «Червоної шапочки» Поплавська заявила, що її син їде воювати проти українців

«Холостячка» із Лесею Нікітюк. Зірка зробила гучну заяву