Відносини Філіпа Кіркорова з Анастасією Стоцькою свого часу багатьом не давали спокою. Одні бачили у романі піар, інші – мезальянс, треті – помста Пугачової. Швидше за все, зерно істини було в кожній з версій. А нещодавно шанувальники вкотре згадали цю історію, оскільки Стоцька показала свого сина, що підріс, і у багатьох з'явилися підозри в батьківстві хлопчика.

Анастасія Стоцька, на відміну від багатьох колег з шоу-бізнесу, рідко у своїх останніх інтерв'ю та соціальних мережах ділиться особистим. Ще б пак, рік тому співачка в одному з інтерв'ю згадала, що вже два роки не живе зі своїм законним чоловіком, вірменським бізнесменом Сергієм Абгаряном. До речі, пізніше у пресі з'явилися повідомлення про роман Стоцької з колегою з мюзиклу "Шахмати" Олександром Казьміним.

Як би там не було, але у шлюбі з Абгаряном народилося двоє дітей. Старшого сина Сашка співачка народила у 2011 році, а молодша дочка Віра з'явилася на світ у 2017 році.

Днями Анастасія Стоцька опублікувала свіже фото з 11-річним сином Сашком на своїй сторінці в Instagram , чим вкотре спровокувала суперечки про можливе батьківство Філіпа Кіркорова.

Багато хто вважає, що він росте справжньою копією знаменитого співака - такий же чорноокий і з пишною шевелюрою.

"Та він Кіркоров Олександр Пилипович", "На Пилипа Кіркорова схожий", "Маленький Філя", "Копія Пилип К.", "Вилитий Пилип Бедросович", "Саша дуже схожий на Настю, а не на Пилипа", "Кіркорову до красеня Олександра далеко", - написали росіяни.

Зазначимо, що подібні суперечки для Анастасії Стоцької не рідкість.

Фото взято з вільних Інтернет джерел

Читайте також:

«Скоро все розповім»: заплакана Дорофєєва нарвалася на критику шанувальників, заінтригувавши черговою заявою

Містичний пристріт: Леся Нікітюк розповіла, чому досі не вийшла заміж

«Повернення» Херсона: у Думі зробили різку заяву про повторну окупацію українського міста