У неділю, 20 листопада, відбувся фінал 12-го сезону "Голосу країни". Після виступів усіх учасників стало відоме ім'я переможниці - нею стала фольклористка Марія Квітка.

Переможниця була від команди "Другого шансу" співачки Олександри Зарицької та мецената Андрія Мацоли. Виступила Квітка з піснею піснею гурту "ДахаБраха" "Птах".

Докладніше про це інформує сайт ТСН.

Повідомляється, що народні тренери врятували музичну виконавицю під час "нокаутів" і саме вона стала переможницею шоу. На першому етапі фіналу учасниця вирішила не експериментувати та продовжила дивувати потужним народним голосом.

"Марія, ти наша українська квіточка. Ти колір нашої нації. Твої пісні завжди чарують, бо вони щирі та справжні. Дякую тобі зараз за таке чудове виконання. Це те, що зараз надихає кожного українця боротися та йти далі. Дякую тобі" , - Зауважив виступ тренер Андрій Мацола.

Відомо, що спочатку Марія Квітка потрапила до команди Олі Полякової, проте під час "нокаутів" тренер відпустила учасницю. Але її врятували народні наставники Олександра Зарицька та Андрій Мацола.

Читайте також:

У росіян «підгоряє»: популярний російський блогер Даня Мілохін заспівав гімн України. Відео

Посипало голову, наче порохом: Леся Нікітюк показала снігові фото з рідного Хмельницького

Стрункий чоловік у кашкеті: донька Олі Полякової показала зустріч із батьком. Фото