Сьогодні, 19 листопада, мала з ситкому, актриса Марія Іллюхіна, святкує 19-й день народження. Проте, замість подарунка собі коханій, напередодні актриса порадувала своїх шанувальників та засмутила всіх, хто претендував на її серце. Виявилося, що Марія зараз на шостому місяці вагітності – цікаве становище їй вдавалося довго приховувати від шанувальників у соцмережах, як і батька дитини.

Ця новина - справжня несподіванка для всіх фанатів серіалу "Вороніни", оскільки дівчині впродовж тривалого часу вдавалося приховувати майбутню щасливу подію. Ще б пак, жодна фотографія із соціальних мереж актриси навіть не натякала на те, що Марія чекає на первістка.

Відомо лише, що зірка "Вороніних" своїм "цікавим становищем" поділилася лише з мамою режисером-постановником Наталією Іллюхіною, а також повідомила звістку потенційної свекрухи.

Марія Іллюхіна не розкриває батька майбутньої дитини, але журналістам вдалося з'ясувати, що дівчину пов'язують серйозні стосунки з 19-річним студентом Олексієм Шаровим. На даний момент опарень проходить навчання за спеціальністю держуправління і жодного відношення ні до кіно, ні до шоу-бізнесу не має.

На відміну від зірки "Вороніних", яка не поспішає показувати шанувальникам свого бойфренда, хлопець не ховає зіркову подругу та публікує мільйон фото з нею у соцмережах. Відомо, що майбутній тато встигає не лише відвідувати лекції, а ще й працювати.

Читайте також:

Стрункий чоловік у кашкеті: донька Олі Полякової показала зустріч із батьком. Фото

Зірка радянської «Червоної шапочки» Поплавська заявила, що її син їде воювати проти українців

Відомий "м'ясник Путіна" після Бучі втік до Іспанії та просить притулку. Подивіться на його обличчя