64-річна американська співачка Мадонна продовжує епатувати свою аудиторію у всьому світі.

Так, у її Instagram Stories, де числиться 18,6 млн передплатників, 16 листопада з'явилося відверте відео, де співачка "зайнялася". Зазначимо, що її блог є дуже активним і завжди бурхливо обговорюється користувачами.

Мадонна була одягнена в чорний корсет, панчохи та туфлі на високих підборах, а за допомогою спеціального ефекту співачка "загорілася" - полум'я покрило її тіло.

"Вона горить... Також гаряче", - підписала знімки епатажна зірка.

Смілива фотосесія епатажної виконавиці викликала суперечливі відгуки її шанувальників. Частина з них засипала співачку компліментами та похвалила за сміливість. Однак знайшлися і такі, хто розкритикував її, назвавши "бабулею", якій настав час зупинитися.

Нагадаємо, 64-річна Мадонна часто ділиться відвертими знімками та епатує публіку. Зірка сцени постійно змінює колір волосся, експериментуючи з різноманітними зачісками.

При цьому варто нагадати, що співачка "знебашеною" була завжди, починаючи з дитинства. Тоді юна Мадонна вдягала кольорові панчохи, які було заборонено носити, а на конкурсах талантів танцювала у бікіні. Таким чином, вся кар'єра знаменитої виконавиці свідчить про протестний дух Мадонни.

Читайте також:

Чорно-червона бестія: як виглядав перший український мотоцикл. Фото

У Росії вже почалася паніка: не знають, на чому їздити і як дзвонити

Молода дружина Віктора Павлика потрапила до аварії. З'явилося фото