Життя відомої телеведучої Катерини Осадчої, як і багатьох українців, змінилося 24 лютого. Тепер у ній немає «Світського життя», а лише волонтерство.

Ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча розповіла, як із синами та чоловіком переживає війну в Україні. Зокрема, в інтерв'ю для "Фактів" вона розповіла про те, який період для неї виявився найскладнішим і розповіла, чому не поїхала із синами з України. Також вона згадала про тривожні малюнки сина після вторгнення РФ.

Телеведуча зізналася, що їй важко пояснити, чому вона із сім'єю залишилася в Україні та одразу не поїхала.

"Вірили в те, що це ненадовго. Те, що все пройде досить швидко. Я вважала, що це неможливо, щоб війна прийшла в наш будинок, місто і триватиме місяцями. Я, власне, була тією людиною, яка 23 лютого ввечері була на зйомках програми. І ми навіть не говорили про те, що може початися війна. Я більше за всіх умовляла, що це неможливо", - розкрила Катерина Осадча.

Катя додала, що з початку вторгнення РФ в Україну перестала відкладати на завтра спілкування з дітьми, бажання провести вечір із батьками чи побачити друзів.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна ведуча опублікувала відео зі своїм середнім сином, який у своєму зошит малює чорні квадрати.

Читайте також:

Катя Осадча вперше показала, як виглядає її брат. Вони дуже схожі. Фото

Катя Осадча розповіла про листування з Тодоренком після вторгнення Росії