Аліна Гросу та Роман Полянський вперше оголосили, що перебувають у стосунках, лише у травні цього року. Останнім часом актор та співачка навіть жили разом у Києві. До того ж, Роман навіть встиг Аліну познайомити з донькою від першого шлюбу. Але, як кажуть, рано чи пізно терпіння закінчується, а ілюзії розвіюються.

І справді, шанувальники помітили, що Роман Полянський давно не з'являється в Instagram-stories Аліни, через що з'явилися чутки про розлучення пари. А тут ще 27-річна Аліна Гросу опублікувала архівні фото та уривок з майбутнього україномовного треку про те, як дівчина приходить до тями після розриву з коханим.

Не дивно, що в коментарях відразу припустили шанувальники, що це не вигаданий сюжет, а автобіографічний - про них із Полянським кохання.

До того ж дівчина звернулася до фоловерів зі словами подяки і натякнула, що саме вони, а не Полянський, стали її підтримкою після операції: "Друзі, дякую вам за ваші найтепліші слова, за підтримку. Якби не ви, не знаю, як би я змогла”. Я з вами і також підтримую вас у цей нелегкий час.

Аліна Гросу також описала свій настрій віршованими рядками про нерозділене кохання.

"Ця ніч холодна і темна. Вона нас випила одна. І давить мозок мій тут навіть стеля. Візьму дешевого вина, дістану за хвилину дна. Всі почуття мої тепер пустеля. Пуста квартира, пару стін. З вікна тут стелить сірий дим. А двері більше не впускають тебе. Залишу тут своє життя і тінь тої, ким стала я. Лиш паспорт заберу, рюкзак і кеди",– написала Алина Гросу.

У коментарях одразу ж припустили, що її майбутній трек про Романа Полянського, який спочатку відсиджувався з нею у Чернівцях, а потім тремтів назад до Москви:

  • "Так. Дуже боляче, коли коханий чоловік зраджує, дуже";
  • "Не шкодуйте про чоловіків, які виявилися барахлом. Справжнє щастя у вас ще буде";
  • "Алінко, пісня буде однозначно хітом, але дуже шкода, що такою ціною. Головне – не втрачати віри у краще майбутнє".

До речі, про те, що Аліна Гросу розлучилася з бойфрендом-росіянином, натякнув нещодавно і Слава Дьомін.

"Сторінку Полянського в Instagram закрито, Аліна нічого з ним не викладає. Від інтерв'ю вона відмовляється. Деякі шанувальники впевнені, що вони з Романом розлучилися. Чекаємо на офіційну інформацію", - написав він.

Нагадаємо, що минулого тижня коханий Аліни Гросу Роман Полянський засвітився у Москві. Йдеться про презентацію фільму пропутинського режисера Валерія Фокіна, яка відбулася 30 жовтня. РосЗМІ опублікували достатньо фотографій із зустрічі, на яких зображено Романа Полянського.

Читайте також:

Він уже не може впоратися один: у Путіна визначили залежність

Переговори після звільнення Херсона: у Зеленського зробили гучну заяву

Дітей від екрану краще прибрати: Філіп Кіркоров потрусив своїм «пітоном» у дитячих колготках