У соціальній мережі з'явилися дуже кумедні кадри, на яких можна побачити радянського та російського естрадного співака, актора, народного артиста РФ та путініста Філіпа Кіркорова. Російська гордість вийшла на сцену в дивних штанях, які дуже схожі на жіночі лосини.

Дані кадри розлетілися соціальною мережею, що розсмішило практично всіх глядачів.

Ні для кого не секрет, що Кіркоров є справжнісінькою путінською підстилкою. Він дає концерти на честь того, щоб підтримувати звірячу війну окупантів на території України.

Філіп Кіркоров відомий своїм дивним вбранням, і цього разу він особливо не відзначився. Є відеоролик, на якому видно, як він виходить на сцену зі своїм епатажним гуртом танцівниць. Однак після того, як з'явився путініст, люди потрапляли зі сміху. На ньому можна було побачити дивні штани, схожі на тілесні колготи. Вони виставили на загальний огляд його приховані місця.

Також повідомляється, що Кіркоров давав цей концерт в Алматі.

Не дивно, що це вбрання російського артистка висміяли практично всі. Люди не змогли промовчати побачивши цих колготок і вирушили до розділу з коментарями, щоб висміяти Кіркорова.

"Де блювотний смайл у реакціях? Він тут ідеально підходить", "Який жах", "Позичив у Леонтьєва", "Він наче в памперсі", "Він на жабу з мультика схожий", "Іспанський сором", - пишуть користувачі соц мережі.

Читайте також:

Хто б міг подумати: у руйнуванні Кримського мосту зненацька звинуватили Кіркорова

Кіркоров розкрив таємницю, як не стало його рідної сестри. Йому надто пізно сказали

"Дірявий батальйон": Остапчук посміявся над повістками для Баскова, Кіркорова, Газманова та Тіматі