Легендарний американський письменник, який працює у різноманітних жанрах, включаючи жахи, трилер, фантастику, фентезі, містику, драму та детектив, відомий як «Король жахів», Стівен Кінг, вирішив приїхати до столиці України. Багато фанатів можуть опинитися в легкому шоці після такої несподіваної новини.

Відповідну новину розмістили у всіляких соціальних мережах та месенджерах.

Як відомо, Стівен Кінг є справжнім самородком. Його книги читають сотні мільйонів людей по всій планеті, що говорить про його унікальний талант.

Стівен Кінг уже неодноразово висловлювався з приводу вторгнення Росії в Україну, і він явно підтримує український народ у такі лихоліття.

«До Києва їде культовий письменник Стівен Кінг Він неодноразово висловлювався на підтримку України у своїх соцмережах та коментарях журналістам. Кінг їде поїздом із Варшави. Спеціально для літератора до потягу причепили окремий вагон», - підписали новину у популярному месенджері.

Це дуже приємний і добрий знак, що така впливова та талановита людина, як Стівен Кінг їде до Києва під час повномасштабної війни на території України. Цілком можливо, що він вирішив приїхати не просто так, ймовірно, легендарний автор готовий допомогти Україні будь-якими способами в такі важкі часи.

Читайте також:

Стівен Кінг від імені всього світу послав російські війська на всі відомі літери

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"

Лазять із мішками з-під картоплі, збираючи награбоване: ЗСУ показали фото російських мародерів

Простий осінній рецепт: готуємо запечену рум'яну картоплю в олії та зелені