За популярністю в Instagram екс-солістка мега популярного ще нещодавно гурту "Час і Скло" Надія Дорофєєва поступається лише своїй колегі по сцені Насті Каменських. Ще б пак, Дорофєєва досить часто з'являється у своїй соціальній мережі і радує передплатників чимось цікавим.

Так, днями українська співачка Надія Дорофєєва влаштувала у своєму Instagram-блозі вечір спілкування з передплатниками, де ті могли ставити всі запитання.

Звичайно ж фани не змогли пройти повз тему вагітності, оскільки знаменитості вже 32 роки, а вона все ще не має дітей. Адже ще з часів стосунків із Владміром Дантесом шанувальники чи не на кожній фотографії бачили у Наді "округлий животик".

Так, на питання про те, чи вагітна вона, Дорофєєва відповіла негативно та оприлюднила знімок своєї осиної талії.

Однак при цьому Надя Дорофєєва повідомила, що хоче стати мамою в майбутньому, відповідаючи на запитання, чи childfree вона.

До речі, ще під час заміжжя зі співаком Володимиром Дантесом, Дорофєєва говорила, що хоче усвідомлено підійти до питання дітей і за власним бажанням. Також вона запевнила, що кар'єра не перешкода.

Крім того, зірка сцени та соцмереж зізналася, що зараз менше викладає свої фото, адже новинний дайджест змушує відволікатися на зовсім інші проблеми в житті країни.

Нагадаємо, що у березні 2022 року зірка заявила про розлучення з Володимиром Дантесом. Пара розійшлася після шести років у шлюбі. Майже відразу після цього почали ходити чутки про те, що Надія зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним і влітку співачка це підтвердила.

Зараз Дорофєєва періодично показує Кацуріна у своєму блозі, а також у Instagram-stories з'являються і діти Миші.

Читайте також:

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

Була білявкою: у мережі з'явилося фото 15-річної Наді Дорофєєвої на відомому шоу

Надя Дорофєєва показала, як розважається зі своїм новим хлопцем: у хід пішли "вологі тюбики"