Про деяких людей говорять, що вони на все готові заради піару та грошей. "На всьому готова хайпанути, огидно", "Як на мене, вона нахабно бреше. Навіщо робити це все на показуху?" – саме так реагують на Ольгу Бузову адекватні люди.

Путіністка Ольга Бузова незаконно приїхала до окупованого Росією Донецька, щоб у черговий раз попіаритися.

На приїзд пропагандистки не могла спокійно дивитись українська ведуча Маша Єфросиніна, котра прокоментувала ганебний вчинок пропагандистки.

Зокрема, Маша зазначила, що наразі пропагандисти активно підтримують дії кремлівського диктатора. Втім, після розвалу режиму РФ ці псевдопатріоти наввипередки виправдовуватимуться і кричати, що у них не було вибору і змусили їх.

"Отже, в Донецьку стукає Ольчик. Привезла камери та вантажівку з коробками. Привезла дядька-підказника і невивчений текст... Знаєте, про що я думаю, коли дивлюся на цих пердішів медіапропаганди? Про те думаю, де зараз купити той протиблювотний засіб, який зможе подіяти, коли після розпаду режиму РФ вони всі почнуть каятися?

Єфросиніна також додала, що путіністи зробили свій вибір ще на початку повномасштабного вторгнення РФ. Замість того, щоб розповідати своїй аудиторії правду, вони обрали підтримувати жахливу війну.

"Я на початку війни порахувала, якби хоча б 20 із них зі своїми десятками мільйонів аудиторії закликали своїх передплатників виступати проти війни, загалом вони охопили б понад 200 млн осіб... А вони що? Фу, б**дь" , - Додала Маша.

Читайте також:

Маша Єфросиніна розповіла, як її довели до сліз у Німеччині, коли вона розповідала про Україну

Маша Єфросиніна згадала сестру з Криму та потужно звернулася до росіян

"Бункерний щур": Маша Єфросиніна потужно рознесла Путіна разом з його Кремлем