Погодьтеся, що ще кілька років тому головним питанням жіночої половини суспільства було "як схуднути?", адже "жирним бути соромно". Ще б пак, журнали, газети, телебачення, радіо - всі пропагували стрункість. Більше того, жінкам почали вселяти почуття сорому за зайві кілограми, надмірний апетит та немодний розмір XXL. Ось і не дивно, що більшість успішних і знаменитих теж піддалися цій тенденції, інколи ж навіть занадто.

Наприклад, популярна українська телеведуча та блогер Маша Єфросиніна днями вирішила продемонструвати черговий модний образ, проте отримала безліч закидів за свій вигляд. Так, її шанувальникам здалося, що Єфросиніною до анорексії рукою подати.

Українська телеведуча ніколи не вирізнялася боязкістю, а тому жорстко відповіла хейтерам за всі закиди. Маша Єфросиніна виклала посаду, в якій порадила передплатникам цікавитися власним харчуванням та здоров'ям, а не чужим.

У Instagram знаменитість пригадала випадок, який теж стосувався ваги. Після народження доньки ведуча схудла на 17 кілограмів, і тоді одна з журналісток стверджувала, що "Єфросиніна справді не народжувала, а знайшла сурогатну матір".

"Коли я схудла на 17 кілограмів, народивши Нану, я прочитала в газеті припущення журналістки, що "Єфросиніна не народжувала, вона робила ліпосакцію, поки дитину їй виношувала сурогатна мати". З того часу минуло вже 18 років... Газет уже майже не існує... А ось бажання людей обслинити чиюсь втрату чи набір ваги залишається незмінним…», – написала Марія.

"Шановні, дякую всім за приємні слова під попередньою кореспонденцією, і щиро не дякую всім діагнозам, що ви мені поставили! - продовжила висловлюватися зірка. - Для цього у мене є лікарі! А ви підіть подивіться на себе в дзеркало і загляньте у свій холодильник" - Це і є ви!! А ви - це і є єдине, про кого треба сильно піклуватися”.

Єфросиніна підсумувала, що не збирається ні перед ким виправдовуватися за свою вагу:

"Кожного разу виправдовуватися або пояснювати я не збираюся. Якщо це відбувається - значить для цього є причини. Всі фанати теорій про операції, блювання і глисти нехай іде в д**у. але ненормально її втрачати».

Читайте також:

Маша Єфросиніна розповіла, як її довели до сліз у Німеччині, коли вона розповідала про Україну

Маша Єфросиніна згадала сестру з Криму та потужно звернулася до росіян

"Бункерний щур": Маша Єфросиніна потужно рознесла Путіна разом з його Кремлем