Французька актриса Мішель Мерсьє набула величезної популярності завдяки ролі маркізи ангелів у серіалі "Анжеліка", проте цією роллю вона, як виявилося, назавжди поставила хрест на своєму особистому житті.

На сьогоднішній день Мішель Мерсьє 83 роки, і вона вже кілька років не відвідує світські заходи через серйозне захворювання. Здавалося б, вона мала розбагатіти завдяки ролі Анжеліки, адже здобула всесвітню популярність, але все виявилося зовсім не так.

Про це повідомляє " Кіноафіша ".

Так, грандіозний успіх "Анжеліки" ніяк не позначився на гаманці Мішель. Відомо, що акторці платили маленький гонорар, тож молодій Мішель не вдалося забезпечити собі бідну старість, незважаючи на те, що серіал "Анжеліка" був культовим.

У 1999 році її взагалі чекало чергове життєве випробування. Вона довірилася шахраю, який "розвів" її на півмільйона доларів. Після цього Мерсьє почала продавати на аукціонах свої особисті костюми, щоб хоч якось вижити.

Зараз у кіно та серіалах вона вже не знімається, та й удома на неї ніхто не чекає. Адже особисте життя актриси теж не склалося. Відомо, що вона чотири рази була одружена, але дітьми так і не придбала.

Більше того, у зірки "Анжеліки" виявили онкологію, з якою вона бореться донині.

Читайте також:

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

У бою не стало відомого українського футболіста та кардіохірурга

Нижню білизну десь забула: Даша Астаф'єва похвалилася фотосесією, в чому мати народила