Але настане час, і всі брудні роти будуть вимиті з милом. І особливо це торкнеться тих, хто був народжений на святій українській землі та поїхав жити у шалене заболоття.

Наприклад, актор Юрій Батурін уже став у чергу за милом. Російський актор, який народжений на Кіровоградщині, зрікся стареньких батьків, які проживають в Україні. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Фільмографія Батурина дуже велика. Вона просто кишить провальними проектами, які мають другорядний попит у немитих рашистів. Український глядач може дізнатися про обличчя цього актора за такими кінострічками, як "Беспринципні", "Союз порятунку", "Метод Лаврової", "Вербна неділя" та інший російський шлак.

У недавньому інтерв'ю Батурін заявив, що після 24 лютого перестав спілкуватися зі своїми батьками та родичами, бо став для них ворогом. При цьому інші знайомі дорікають батькам за те, що відомий син мовчить.

«Як вони до мене ставляться, не знаю. Знаю, що коли все закінчиться, то все стане на свої місця. Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто в полоні», - заявив рашистський кіношний прихвостень.

У полоні, Юро, тільки твій мозок і зарозумілість. І якщо з мозком зробити нічого не можна, то зарозумілість перемога України тобі зломить.

Читайте також: