Серіал «Друзі» є єдиним у своєму роді ситкомом, на якому виросло кілька поколінь людей. Більше того, навіть зараз серіал продовжать дивитися і переглядати, так само сміються над жартами Чендлера, над характером Моніки, над непостійністю Рейчел, над дивностями Росса, над винахідливістю Джоуї і над співом Фібі.

До речі, нещодавно виконавець ролі Чендлера актор Меттью Перрі зізнався, як мало не втратив життя через наркотичну залежність.

Докладніше про це повідомляє ТСН.

Меттью Перрі, скріншот з YouTube

Історія сталася далекого 2018 року. У актора трапилося передозування опіоїдами. Надмірне вживання заборонених речовин призвело до того, що зірка розірвала товсту кишку. Перрі підключили до ЕКМО – апарату для штучного забезпечення достатнього рівня кисню в організмі та виведення вуглекислого газу.

"Коли мене вперше госпіталізували, лікарі сказали сім'ї, що моя можливість вижити — 2%. Мене підключили до ЕКМО. Зазвичай після такого не виживають. Тієї ночі п'ятеро людей було підключено до апарату ЕКМО, решта четверо померла, а я вижив. Отже, головне питання в тому, чому?Чому саме я?Має бути якась причина.Може, ти ожив, щоб розповісти всьому світу про наслідки вживання наркотиків, Меттью ?

Також Перрі розповів, що пережив 14 операцій на шлунку і ці шрами – його вічне нагадування про те, що потрібно зупинитися. Актор отримав залежність ще під час зйомок «Друзів», тоді все починалося зі знеболювальних пігулок. Зараз, за ​​твердженням Перрі, він цілком тверезий і намагається допомагати людям із такою самою проблемою.

Читайте також: