Як заявила якось Ольгак Сумська, "KAMALIYA уособлює в собі розум, красу та ймовірнісну силу, яка допомогла їй стати такою приголомшливою жінкою, мамою, улюбленою актрисою та співачкою, якою вона є. Ще б пак, вона могла б насолоджуватися життям і спокійно жити в Лондоні, проте всі вісім місяців війни Камалія була поза домом - давала концерти в різних країнах, збирала кошти на допомогу ЗСУ, відвідувала біженців і відправляла гуманітарну допомогу в Україну, а зараз повернулася на свою Батьківщину.

Так, на своїй сторінці в Instagram українська співачка Камалія розповіла шанувальникам, що вперше від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну привезла своїх дочок додому. Жінка заявила, що повернення в Україну це була мрія її дочок і ніщо не змогло їх переконати залишатися в Англії.

Артистка запостила фото та відео зі своїми дітьми – 9-річними Арабеллою та Мірабеллою. Дівчата зображені на кордоні, як допустили фани Камалії, зі Словаччиною, де не прогавили можливості зробити пам'ятні кадри з прикордонниками.

"На канікули додому. Через вісім місяців з початку війни мої діти повернулися до України. Це була їхня єдина мрія!" - Підписала відео Камалія.

Також вона показала, що спочатку разом із дітьми та чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром вирушила на захід України до Львова.

На фото вона стоїть разом із дочками Арабеллою та Мірабеллою та чоловіком Захуром на тлі Львівського національного академічного театру.

До речі, поїздка до Львова не була для Камалії спонтанною. Виявляється, там співачка мала концерт для переселенців з Маріуполя. Після виступу Арабелла та Мірабелла вибігли до мами, щоб обійняти її.

Втім, шанувальники не надто радісно сприйняли факт повернення зіркової родини в Україну.

"Дуже небезпечно, краще не треба поки повертатися", "ми теж дуже хотіли на канікулах... Але у зв'язку з загостренням останніх подій вирішили не ризикувати і залишитися поки за кордоном", "не ризикуйте, зараз в Україні небезпечно. Бережіть дітей . Дівчаткам зараз краще в безпечному Лондоні", - написали вони.

Нагадаємо, що напередодні 24 лютого найбагатша українська співачка Камалія разом зі своїм чоловіком, пакистанським підприємцем Мохаммадом Захуром та двома дочками переїхала до столиці Великобританії. При цьому жінка прийняла у своєму особняку 16 біженців із України.

Читайте також:

Дочка Потапа показала "це місце", яке підкачала в спортзалі.

Там можна потонути: Надія Мейхер похвалилася пишним бюстом. Білизна не помічена

Скрябін та Океан Ельзи: які українські пісні вкрали росіяни, перекладаючи російською мовою. Відео